Vara närvarande genom att spela didgeridoo

Bengt Fridstråle spelar didgeridoo

Bengt Fridstråle spelar didgeridoo

 

Att spela digeridoo är en ren fröjd för mig. Ett sätt vara närvarande med det som är.

Vad spelar du? Kanske vill du börja spela ett instrument eller börja sjunga?

Att hitta sig själv genom musik och toner. Det behöver inte nödvändigtvis vara en didgeridoo. Det kan vara en trumma, en gitarr, en flöjt eller något annat. Finn ditt instrument, din sång och dina toner.

Oavsett vilket så hitta din eller dina aktiviteter där du finner det enkelt och ansträngningslöst för dig att vara fullkomligt närvarande. Låt dessa stunder bli fler och fler så att hela ditt liv till slut blir ett liv i medvetenhet, närvaro, glädje, kärlek och frid.

Hemma, på jobbet, med andra och med dig själv även om det innebär att bara sitta på en stubbe och tomglo…

Digeridoo och annan meditativ musik är oerhört välgörande och avstressande.

Finn din musik, din melodi, hur den nu än ser ut.

Lycka till!

tidningen Nära nr 7 2012 finner du en artikel med mig om hur välgörande det kan vara att spela digeridooAtt bli ett med nuet!

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!