Transformationsretreat 10-12/10

 

Transformationsretreat genom förlåtelse

Boka in dig redan nu för en andlig retreat i Sundholmen, Äspered utanför Borås.

Bengt Fridstråle och Christina Grossi erbjuder en fantastiskt inre resa för 20 personer som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar!

Retreatet pågår från den 10/10- 12/10. Du anländer fredagen den 10/10 till Sundholmen klockan 15.00 för uppackning. Retreaten börjar 15.30. Retreaten avslutas den 12/10 kl. 18.00.

Följ med oss till vackra Sundholmen för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. En meditativ helg i såväl stillhet och rörelse samt till balanserande ljudfrekvenser med ljudet av bland annat Didgeridoo.

Axplock ur innehållet:

Medi-/Yinyoga och Qigong varvas med meditation, andliga övningar och tankar ur ett ACIM perspektiv. Vi skapar denna gång en möjlighet till att gå helt in i förlåtelsen. Förlåtelsen är den som gör dig fri och ett verktyg ur kursen A Course In Miracles. På Söndagen är det (Tacksägelsedagen) som kommer att gå i tacksamhetens tecken.

Det finns möjlighet till badtunna och bastu.

Tillsammans äter vi vegetarisk och Raw food mat som lagas till och serveras i Sann karmayoga anda.

Boendet består av 2, 3- och 4-bäddsrum.

Eftersom det är begränsat antal platser och för att ge alla deltagare bästa möjliga tid i en liten grupp så boka snarast! Din hälsoinvestering för kost/logi och retreat är på 1995 kronor. Betalas senast den 9/9 till konto 6651 222 706 708 Handelsbanken eller Swish till 0705194767.

Vid avbokning på grund av sjukdom och styrkt med läkarintyg återbetalas allt utom anmälningsavgiften.

För anmälan: cg@christinagrossi.se

När du anmält dig sätter du in en anmälningsavgift på 600 kr då är din plats bokad och klar. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar.
Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 15 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv.

Bengt är samtalsterapeut i psykosyntes, livscoach och mystiker. Bengt arbetar sedan 20 år tillbaka med en intuitiv och genuin känsla för människans andliga uppvaknade till vår Sanna natur och förverkligandet av vår inneboende potential!

Läs mer om oss på www.christinagrossi.se och www.radiantblissandpeace.com

 

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!