Slappna av och uppskatta nuet

 

Att slappna av och uppskatta vad nuet har att erbjuda är en konst för nutidens människa. Det som var naturligt i begynnelsen har nu för många människor istället ersatts av hets, kamp, jäkt, jagande och till på köpet en massa stress.

Så skönt då att semestern och sommaren är här för de flesta av oss.

Kanske vi då kan ge oss den möjligheten som vårt “normala liv” inte försett oss med på grund av våra prioriteringar och vår uppmärksamhet på det som INTE har skänkt oss någon ro.

Men du kan ta varje tillfälle i akt till att vakna upp igen, bli mer medveten, mer närvarande så ser du snart klart igen.

Själva medvetenhetens klara närvaro skingrar alla dystra, mörka moln som kanhända består av diverse begränsande tankar och föreställningar och tankar om framtiden som skall ge dig en “bättre” upplevelse av livet.

Livet är här NU!!!

Vill du vara en åskådare eller delta?

Vill du delta som person eller som Livet självt!!!

Du väljer…

Tills det inte längre är något val…

Ha en riktigt skön och go sommar. I regn eller sol spelar ingen roll!

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!