Retreat den 3-5/2 2011

Den 3-5/2 2011 genomfördes en retreat på Sund med mig och Jaana.

Det var en retreat med underbara ögonblick av samvaro och närvaro.

Vila, bara vara, ljudresa med didjeridoo, meditation, sharing, måleri, fräsch och hälsosam vegetarisk mat och läcker fika med te stod bland annat på programmet.

Mycket nöjda retreat deltagare med nya insikter, öppna hjärtan och utan stress i bagaget tog tåget tillbaka hem till Stockholm från Laxå station. Jaana och jag, är fyllda av tacksamhet, glädje och en strålande närvaro av Kärlek inför livet fantastiska och mirakulösa ögonblick. Förundran fyller vårt hjärta!

Livet är underbart!

Följande var en av kommentarerna från våra retreatgäster. En kärleksfull respons!

Tack Ann-Marie.

”Hej kära vänner,tack för en underbar dag tillsammans med er och mig själv. Jag känner mig både glad och förväntansfull inför vad livet kommer med för gåvor och hur jag bemöter dem, jag börjar tycka om mig själv mer och mer och ni har hjälpt mig en bit på vägen, så tack.”

Ann-Marie

Du är varmt välkommen att boka in dig på en retreat!

Se kommande arrangemang här:  www.radiantblissandpeace.com/arrangemang

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!