Retreat på Sundholmen den 9-11/5 2014

Yoga & Qigong Retreat på Sundholmen

Livet är ett flöde av Kärlek och endast ditt och mitt deltagande efterfrågas!

När vi är närvarande så spelas livets musik genom oss som det Gudomliga instrument vi är avsedda att vara.

Då och endast då kan livet nå sin fulla blomning och bära riklig frukt!

Retreat Sundholmen vår 2014

Den 9-11/5 ledde jag och Christina Grossi vid Sundholmen utanför Borås en Yoga & Qigong Retreat. En helt underbar retreat i de magiskt vackra och underbara omgivningarna på Sundholmen. Våra deltagare, 21 till antalet från när och fjärran fick prova på en hel del under denna veckohelg. Att komma närmare och bli mer bekant med dels undertryckta känslor samt bevittna de tankar som eventuellt pågår inom oss samt att delta i och uppgå i livets enkla flöde. I mötet med sig själv och andra.

Ett flöde av Kärlek, Glädje och Skratt. Men också att finna mer lugn och harmoni i ens eget inre, ja kanske rent av oändlig Frid!

Framförallt gavs en möjlighet att öppna sig för och komma närmare vårt Andliga Hjärta.

Att uppleva Kärlek och acceptans och även möjlighet att vila i den Frid som övergår allt förstånd.

Våra deltagare fick dela, ta emot, samt uppleva och verka i en Sann Anda av medkänsla och samhörighet!

Helgen gav utrymme för flera personliga genombrott och frisläppanden av gamla stagnerade känslor som inte längre behövdes hållas fast vid. Sådant som tjänat ut sitt syfte och nu kunde omvandlas och transformeras för att återgå till Källan.

Så mycket Acceptans, Medkänsla och Kärlek delades denna helg bland alla aktiviteter som bland annat Yinyoga, Mediyoga, qigong, meditationer, ljudresa med didgeridoo, olika övningar, badtunna, bastu och sjödopp för modiga och en utflykt till ön med ruinen för meditation samt mycket god och välsmakande mat. I Sann Raw food och vegetarisk anda!

Jag och Christina som ledde retreaten vill från hjärtat tacka alla deltagare för er samverkan som gjorde denna retreat möjlig.

Den blev så magisk och underbar på alla sätt och vis!

 

DSCN3331

 

Här kommer några av våra retreat deltagares röster och om hur de upplevde retreaten.

[dropshadowbox align=”center” effect=”lifted-both” width=”514px” height=”” background_color=”#bbe9f1″ border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]”Bättre med andliga kurser och vänner nära hemma och resa i den andliga världen än att resa utomlands.”[/dropshadowbox] [dropshadowbox align=”center” effect=”lifted-both” width=”514px” height=”” background_color=”#bbe9f1″ border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]”Vad jag tar med mig från retreaten är mig själv, att jag ser mig själv igen. Insikt, lärdom, kunskap, mod. Christina – Underbara & vackra Christina. Leende, kärlek och omtänksamhet du skänker en och de i vår omgivning. Tack för att du skapar ett tryggt rum att vara i. Du har ett sätt, en energi som smittar och din godhet är enorm. Sluta aldrig att göra det du gör och vara den du är. Bengt – Vilket ljus & värme du sprider runt dig. Harmoni och trygghet så att man vågar och litar på dig. Din kunskap verkar stor och du gör saker & dig själv intressant. Tack för att du valde att komma hit och ordna detta för oss. Tack till er båda, massa kramar & ljus & kärlek.” Johanna [/dropshadowbox] [dropshadowbox align=”center” effect=”lifted-both” width=”514px” height=”” background_color=”#bbe9f1″ border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]”Jag tar med mig Kärlek, Kraft, Glädje, Harmoni och underbara minnen från retreaten. Den mest positiva upplevelsen från retreaten är ert deltagande, att ni älskar det ni gör. Allt har varit fantastiskt. Bengt – Jag älskar ditt inre lugn och harmoni. Fantastiska övningar som ger oerhört mycket. Christina – Jag förstår hur mycket jobb du lagt ner på att allt skall bli perfekt. Du är fantastiskt underbar.”  Med kärlek Anna[/dropshadowbox] [dropshadowbox align=”center” effect=”lifted-both” width=”514px” height=”” background_color=”#bbe9f1″ border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]”Jag tar med mig alla underbara möten, alla fantastiska aktiviteter som vi gjort, lugnet som jag fått skall försöka vårda det. Den mest positiva upplevelsen var nog paryogan, jag fick så bra kontakt + allt annat som vi gjort var bra på olika sätt, fast MediYogan på söndag klockan 07.00 var nog kanske ett snäpp bättre. Bengt och Christina är fantastiskt bra underbara människor båda två. Christina för sin utstrålning och otroligt kunnande och för att du ledde övningarna så bra. Bengt för sitt otroliga lugn och fina upplevelser med det som jag aldrig har gjort tidigare och för sina roliga aktiviteter. Ett stort tack till er båda.” Lena[/dropshadowbox] [dropshadowbox align=”center” effect=”lifted-both” width=”514px” height=”” background_color=”#bbe9f1″ border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]Vad jag tar med mig är Tillit, Kärlek och Omtanke. Mitt Sanna Jag som håller på att komma fram. Den mest positiva upplevelsen Yin Johan :), didgeridoo och Kärlek i massor. Ni är underbara båda två. Bengt med sitt otroliga lugn och Christinas lite mer spralliga lugn är en bra kombination. Så tacksam för att ha fått vara med.” Camilla[/dropshadowbox]

Detta är en del av de upplevelser som helgen medförde och alla som önskar komma på en retreat får verkligen vara tidigt ute till nästa!!!

Efter denna retreat har REDAN 16 st föranmält sitt intresse till den som blir nu i höst 10-12/10 ute på Sundholmen.

Vi hälsar alla varmt välkomna, ”gamla” som ”nya”!!!

Ha nu en underbar dag i Kärlekens och Fridens tecken.

 

Bengt Fridstråle

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!