Retreat med transformationsmåleri

Den retreat vi genomförde här under en helg på Sund med start den 30/3 2012  blev mycket uppskattad.

En del av retreaten bestod av transformationsmåleri vilket är en metod inom EQ-painting. Den är till för att transformera gamla “minnen” och frigöra blockerad energi (mentalt/känslomässigt) och återvinna en naturlig närvaro, energi och medvetenhet som finns inom oss alla. Själva metoden handlar om att måla av sig det som upplevs vara ” jobbigt/smärtsamt och/eller begränsande”  för att sedan i nästa fas transformera denna målning till målningens “motsats”. Det är en kraftfull och naturligt terapeutisk process som väcker upp medvetenhet och insikter  hos den som målar. Denna naturliga process leder fram till sådant som acceptans, att släppa taget,  förlåtelse och helande.

Spontant och naturligt! Här är några bilder från våra retreatdeltagares transformationsmålningar.

 

Carros fas 1

Carros fas 1

 

Carros fas 2

Carros fas 2

 

 

Karins fas 1

Karins fas 1

 

Karins fas 2

Karins fas 2

karins3b

Karins fas 3

Om du tror att detta kan vara något för dig så hör gärna av dig till oss. EQ-painting består av unika metoder vidareutvecklade ur Vedic Art för emotionell friskvård, alternativ bildterapi samt personlig och andlig utveckling.Du kan också läsa mer om detta här www.eq-painting.com

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!