Retreat i Sverige, Åtorp – Retreat trailer

Retreat – för dig som vill återupptäcka dig själv på nytt!

Det är med glädje vi presenterar vår inspirerande trailer för våra retreater som vi genomför på Sund i Åtorp 1,5 mil söder om Degerfors. Filmen är från en retreat våren 2012. Snart släpper vi filmen med Caroline Wiman och hennes upplevelser på retreat här hos oss. Släpps den 16/5!

 

När du önskar genomföra en retreat i Sverige på egen hand eller med din partner så är du välkommen hit till Sund i Åtorp 1,5 mil söder om Degerfors på retreat. Vi arrangerar retreater för dig som vill komma undan vardagens stress och finna inre ro och harmoni. En retreat är också till för dig som söker efter dig själv det som du verkligen är. Det genuina och äkta inom dig. Sanningen om dig själv.

På vår retreat erbjuder vi enkel logi och vegetarisk kost. Våra program anpassas till respektive grupp och deltagare.
På Sund i Åtorp genomförde vi vår första retreat 2011.

Inslag i våra retreater är bland annat närvaro, tystnad, meditation av olika slag, medveten närvaro, frigörande dans, naturvandringar, kanotturer, cykelturer, frigörande måleritransformationsmåleri, meditativt måleri, ljudresa med didjeridoo m.m. Vi erbjuder också på våra retreater om än i begränsad omfattning möjlighet till healing massagenärvaro massage, beingness och silent beingness sessioner.

Vi arrangerar med glädje retreater i Sverige och även utomlands.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!

Bengt Fridstråle

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!