Retreat i närvaro – Sund retreat

Vi har i helgen genomfört ytterligare en retreat i nävarons, värmens, kärlekens och glädjens tecken. Det har varit fantastiska dagar med skratt, tårar, glädje och massor av Kärlek. Såväl inne som ute i naturen.

Det är med tacksamhet i våra hjärtan som vi, Bengt och Jaana erbjuder våra retreater för alla behövande. De som behöver komma bort från vardagens stress och finna ro och harmoni och komma förbi känslomässiga lager av gammalt bagage och motstånd. Att börja uppleva livet på nytt utifrån glädjens och tillitens perspektiv.

Det är med värme och djup tacksamhet vi också här har möjlighet att dela med oss av några feedback kommentarer från våra retreatdeltagare 21-23/9 2012. Om du är intresserad av att själv deltaga på en retreat med oss så gå in på arrangemang.

Varmt välkommen!

Bengt o Jaana

”Tack för att ni guidade mig vidare i min resa med mycket kärlek, närvaro och trygghet. Ni är fantastiska! Stor kram till er båda och tack åter igen för en fantastisk helg och att ni båda ger så mycket inspiration till hur man kan må och leva”

Stina, Falun

”Har haft en helt underbar vistelse hos er i er sköna närvaro. Ni har fått mig att förstå att det inte är mig det är fel på, jag har bara inte hittat rätt meditationsform för just mig. Tack vare ert kärleksfulla tillåtande förhållningssätt o varm trygg närvaro har jag släppt en massa bagage och hittat en stark tro o tillit till att jag har allt jag behöver inom mig.
Ett stort varmt tack till dig Bengt för en session i beingness som tvingade mig att falla igenom en massa motstånd.
Och tack till dig älskade Jaana för att du är en helt underbar vän o väsen.

Den här vistelsen tar jag med mig i mitt hjärta…
Jag rekommenderar er retreat varmt till alla behövande!”

Varma kramar, Helena

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!