Retreat 17-19/5 2013

Här är några utlåtanden från våra retreat gäster den 17-19/5 2013
[dropshadowbox align=”left” effect=”vertical-curve-left” width=”600px” height=”” background_color=”#50c3fb” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ] Carina Bergström ” Jaana och Bengt! Har svårt att sätta ord på allt jag tar med mig härifrån: insikter, kärlek, värme, redskap, frihet…
Är så oerhört tacksam för allt. Tänker faktiskt använda en klysha “lifechanging”.

Ja så är det! Hoppas vi ses igen.

Med Värme och Kärlek

 

 

Carina Bergström[/dropshadowbox] [dropshadowbox align=”left” effect=”vertical-curve-left” width=”600px” height=”” background_color=”#50c3fb” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ] ” Tack till er båda för en underbar helg. Jag kom från en plats där jag inte stannade upp och hade så många måsten. Hos er fick jag sinnesro och har vid många tillfällen varit helt närvarande. Min kropp och själ har nu kommit till ro. Jag ska bära de här dagarna med mig när jag nu åker vidare hem. Fortsätt med erat fantastiska arbete som blir till ringar på vattnet för andra människor.”

Många kärleksfulla kramar

Marita Larsson[/dropshadowbox] [dropshadowbox align=”left” effect=”vertical-curve-left” width=”600px” height=”” background_color=”#50c3fb” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]

” Ett varmt tack till er båda för en härlig, spännande och utvecklande helg!! Massor av upplevelser och insikter har jag fått tillsammans med er. Vilka underbara och inspirerande förebilder och vägledare ni är. Tack för att jag fick komma hit. Här och Nu – här kommer jag!”

Kärlek till er båda. Vi ses snart igen…

Erika Larsson[/dropshadowbox]

 

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!