Filmer Om En Kurs i Mirakler

A Course in Miracles The Movie

Är du redo att påbörja vägen tillbaka till platsen du aldrig lämnade.

A Course in Miracles The Movie

A Course in Miracles The Movie

Innehållet i En Kurs i Mirakler har supportats och hänvisats till av sådan kända tv profiler som Oprah Winfrey, Deepak Chopra, Wayne Dyer, Marianne Williamson, Eckhart Tolle och många andra. Den stöds också av oräkneliga ” New thought” kyrkor som t.ex Centers for spiritual Living & the Association of Unity Churhes

Över 2 miljoner böcker av A Course in Miracles, En Kurs i Mirakler, också refererad till som ACIM/EKIM har publicerats världen över. Den är översatt till 19 olika språk med många andra översättningar på gång.

Filmen blandar intervjuer från Foundation for A Course of Miracles President, Ken Wapnick, Gary Renard och andra ACIM grupper tillsammans med Kate, en kvinnas lärande av att använda En Kurs i Mirakler till att förstå vad speciella relationer är till för.

Denna underbara film är designad för ACIM lärare, studenter och sökare vars intresse är att lära sig mer om En kurs i mirakler.

En Kurs i Mirakler frisläppt

A Course in Miracles Unleashed

A Course in Miracles Unleashed

Ett direkt möte med Jesus Kristus i mänsklighetens uvteckling och upplysning. En dokumentärfilm i fyra delar som presenterar individuella upplevelser av andlig uppplysning berättade av personer som har vaknat upp med hjälp av Jesus Kristus revolutionerade medvetandeträning i En Kurs i Mirakler.

Det kommer alltid som en överaskning, i början av ett uppvaknande, när man upptäcker att ens sätt att tänka har förändrats radikalt. Den gamla, begränsade medvetandeidentiteten her inte något samband med den nya, fullständiga bilden. Man är totalt utsatt med sin nya övertygelse och saknar förmåga att göra jämförelser. Helheten i tänkandet gör att den objektiva världen med sitt begränsade medvetande verkar absurd.

Du kastas in i ett synsätt där det går upp för dig att ditt gamla värderingsystem, som grundat sig på resultat av jämförelser och analyser, inte längre har någon giltighet eller verklighet. Du befinner dig i en ologisk och orimlig situation. Du måste nu ge dig i kast med din absoluta, bestämda visshet att hela den objektivt konstruerade världen är totalt menigslös, bortsett från den uppenbarelse som var nödvändig för din medvetandeträning, som skänker dig obeskrivlig glädje.

Tid: 188 minuter

Språk: English

Undertexter: Holländska, Tyska, Polska, Spanska, Svenska

Utgiven: 2008