Rädsla- kom över den!

Rädsla är ingenting annat än att du börjat röra dig utanför din komfortzon.

Den visar dig att du börjat växa och expandera ut ur din gamla förklädnad och in i en djupare kontakt med det du verkligen ÄR.

Du börjar närma dig Kärleken och ju närmre Kärleken du Är desto mindre du.

Det är därför rädslan uppstår. För du önskar hålla fast vid den självuppfattning och bild du har av dig själv. En tillsynes separerad individ bland tillsynes andra separerade individer. En förlegad världsbild som allt fler börjar upptäcka och lämna. I själva verket är det när du befriar dig från den bilden av dig själv genom att släppa taget –  genom överlåtelse – to surrender – som du upplever dig själv som Kärlek.

Och du inser då att du alltid varit denna gränslösa Kärlek. För Evigt!

Innan ”du” ens tycktes födas in i denna värld. Så livet bjuder dig in in in den gränslösa zonen.

Det kan kännas som att börja flyga, en lätthet, en glädje och energi av obeskrivligt slag.

Är du beredd att förlora dig själv för att finna dig Själv!

Livets längtan efter att uppleva sig självt som detta kommer om och om igen… det är en ständig inbjudan som finns närvarande i nuet…

 

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!