Par Retreat på Sund i Åtorp

Retreat på Sund

Kanot på Letälven

Kanot på Letälven

 

Vi har i helgen som var genomfört vår första par retreat på Sund i Åtorp i maj 2012. Det har varit dagar fyllda med Närvaro, Intimitet, Kärlek, Glädje och Skratt.

Våra gäster har med stort engagemang deltagit i de olika aktiviteter bland annat i form av parövningar, följsam dans, naturvandringar i tystnad och med teman, målning, ljudresa med didjeridoo, kanot på Letälven, cykeltur, meditationer och bara vara stunder som erbjudits.

Det har varit en ren glädje för mig och Jaana att leda denna retreat. Vi ser anledning till att återkomma med och erbjuda ytterligare tillfällen för de som önskar komma på en par retreat då denna retreat var så flödande underbar och härlig med den energi som samskapades under dagarna.

Några ord från våra gäster följer här:

” Tack för en fin helg. Den har varit händelserik och underbar. En inre resa i ens hjärta. Tid att stanna och reflektera. Har upplevt även naturen och lugnet. Har sett ett annat sätt att leva med Kärlek och utan stress. Stor kram! Tack för att ni finns.”

Katarina

”Tack för en bra och lärorik helg.”

Lars

Vi erbjuder under sommaren en sommar retreat på 5, 7 eller 10 dagar där man kan komma individuellt eller som par. Läs mer under:

Retreat arrangemang

Varmt välkommen!

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!