Öppen för nuet!

 

Trollslända på hjässa 1

Trollslända på hjässa 1

 

Varje ögonblick du befinner dig i och ältar det förflutna och varje ögonblick du oroar dig för framtiden går du miste om vad som redan finns här för att glädja dig. Inte om en stund, imorgon eller om en vecka eller ett år.

Utan just nu!

Här är några bildexempel på vad livet kan erbjuda oss när vi är fullkomligt närvarande öppna och mottagliga för dess underbara gåvor!

 

Trollslända på axel

Trollslända på axel

 

En trollslända på min axel, som kom, kom igen och igen och igen och igen. Ömsom landade, vilade och solade sig på axeln och ömsom dito på hjässan. Den tyckte tydligen att min axel och hjässa var en alldeles förträfflig landningsplats/viloplats. Tack för besöket älskade vän!

 

Trollslända på hjässa 2

Trollslända på hjässa 2

 

Trollslända på hjässa 3

Trollslända på hjässa 3

 

Vill du så boka gärna in dig på en retreat här på Sund!

Kanske även du får besök av en trollslända eller något annat liv, flygandes, simmandes, gåendes, ståendes, liggandes, krypandes eller krälandes!

Vem vet vad livet vill erbjuda just dig, idag, här och nu!

Blessings of Light!

Gå in här för att del av våra arrangemang.

www.radiantblissandpeace.com/arrangemang

 

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!