Mod att våga träda fram som den du ÄR

 

Den tid vi befinner oss i nu är inte något för veklingar. Det behövs mod för att träda fram och dela med dig av din livsberättelse såväl motgångar som medgångar, dela med dig av din vision, att låta mänskligheten få ta del av din närvaro. Att kliva ur din komfortzon och att låta människor få ta del av din andliga transformation.

Att låta Kärlek, Glädje och Frid generöst få flöda ur ditt hjärta. Att var en andlig krigare som som står upp för den andliga kraft och inspiration som flödar generöst i överflöd.

I överflöd till var och en som med ett öppet hjärta och villighet är redo att ta emot och att förmedla vidare den inneboende Visdom, Kraft och Närvaro som finns inneboende i oss alla.

Det gör ingen nytta att göra dig själv liten. På samma sätt som det inte gör någon nytta att förhäva dig och göra dig till mer än andra. Samtidigt får vi inte låta oss hålla tillbaka med vad vårt hjärta är fullt av.

Det finns massor av människor som vill ta del av just din berättelse och hur den fört dig vidare till där du befinner dig idag. Med ord eller kanske rent av ordlöst, det spelar heller ingen roll. Alla har inte till uppgift att basunera ut sitt budskap med basuner och trumpeter. Det finns de som förmedlar sitt budskap mera stillsamt och subtilt.

Det handlar mer om den närvaro med vilken du förmedlar ditt budskap. Din autencitet, din äkthet. Så våga att vara den du är. Att stå upp för den är. Att vi spelar små har för länge sedan spelat ut sin roll.

Kom ihåg du är värdefull och din närvaro, äkthet och Kärlek till dig själv, andra och livet kan frigöra andra. Tillsynes andra!

Det du är innerst inne är aldrig frånskilt eller separat från någonting annat. Således existerar endast den Ende såsom detta.

Låt dig själv vila såsom denna Medvetenhet.

Denna Rena Närvaro!

Låt alla ord vittra bort och låt dig bli ett med det som är här.

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!