Livet är gott

 

Har du insett hur gott livet är och kan vara när vi öppnar oss för att se livet med villkorslös acceptans och Kärleksfulla ögon. Helt enkelt genom ickevärderande och oskuldsfulla linser. Linser som normalt är fyllda av förutfattade meningar, dömanden och kritik. Livet och existensen inhåller en oändlig potential av möjligheter.

Ett synsätt som har sin grund i och är baserad i medvetenhet, som medvetenhet, låter dig vara förankrad i tillvarons yttersta grund.

Det kan var lätt att gå vilse när åsikter, värderingar, och färdigdefinerade teorier haglar omkring i ditt liv. Vem är jag? Vad ska jag tro på? Vem ska jag tro på? Kan vara några av de frågor som upptar ditt sinne.

Varför inte bara ta ett break?

Slappna av!

Ta en fika som t. ex en Kärleks morotskaka av bästa sort.

Ibland handlar livet helt enkelt inte om att lägga till.

Kanske snarare om att ta bort.

Att göra dig av med det som begränsar dig från att leva din fulla potential, varje dag, i varje ögonblick!

Du är värd detta! För du är värdefull!

Bara för att du är den du ÄR.

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!