Låt inte din komfortzon hindra dig!

De största skatterna som står att finna ligger i de områden där ditt största motstånd existerar.

Ju större motstånd desto större skatt står att finna.

Att bege sig ut på okänd mark. Att våga trots oro och rädslor. Att ta steg för steg i tillit.  All denna begränsning är en del av spelplanen. En spelplan ändras i relation till din egen medvetna expansion och behöver inte vara statisk. T.ex är NHL’s transatlantiska hockeyrinkar mindre än hockeyrinkarna vi i Sverige har.

Ju större spelplanen är desto större komfortzon.

Ju större komfortzon ju mindre anspänning desto större möjlighet tilll lugn och ro.

Samtidigt är livet som mest levande och kreativt när du tar dagliga steg utan för din bekväma trygghetszon. Men gör det inte i rädsla utan i inspiration, glädje och tillit. Det gör att din trygghetszon hela tiden expanderar och utökas. Ditt livsområde där du kan vara kreativ ökar.

Att kunna vara och vila i dig själv oavsett yttre och inre omständigheter är också Livets Eviga gåva.

Att förnekas eller att accpeteras och bejakas. Valet leder till radikalt olika upplevelser tills det inte längre är ett val utan det är din vardagliga oavbrutna upplevelse. Tills dess välj med hjärtat för sedan kommer Hjärtat leda dig.

Hjärtat kommer att innesluta och lösa upp dig tills det enda du upplever är det Andliga Hjärtat. Du känner och inser att du är detta Hjärta av Medvetenhet för Närvaron av Kraften, Ljuset, Kärleken och Friden är mycket påtaglig.

När du lever från hjärtat skapar det ringar av Kärlek. Du kan aldrig räkna ut vilken verkan denna Kärlek kommer att medföra för andra.

Men vi kan vara förvissade om en sak. Den kommer att bära frukt i Evigheters Evighet…

 

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!