Kärlek

kärlek

Kärlek – Här och Nu!

Kärlek en kraft mäktigare än någon annan kraft

Du är Kärlek!

Vad Kärleken kan inbringa för mirakler i våra liv är vi ofta ovetandes om.

Som alltid handlar det dock om ett medvetandeskifte från rädsla till Kärlek.

Ett skifte från upplevelsen av separation till Kärlek.

 

– Hur skulle ditt liv se ut om du inte hade något att oroa dig för?

– Ingenting att vara rädd för!

Hur skulle ditt liv se ut om du agerade från en innerlig glädje och Kärlek till dig själv, andra och livet i både stort och smått?

 

Det finns ingen anledning att hålla tillbaka Kärleken längre. Att bara utsträcka den till ”vissa” individer och i ”vissa” situationer.

Jag menar inte en romantisk kärlek som bara är avsedd för en person utan den sortens kärlek som är sprungen tur en stark medkänsla till livet självt!

Hur skulle vår värld se ut med 5 miljarder älskande och Kärleksfulla människor och som levde i harmoni och balans med vår moder jord?

Det finns inget som kan hålla dig tillbaka från att uttrycka kärlek i ett leende, i en handling eller i ditt varande.

Det är bara sinnets mekanismer som ibland vill och tycks avhålla oss ifrån den naturligaste gåvan vi kan erbjuda av sann medkänsla och Kärlek.

Så ska du sitta i din kammare och klaga och/eller ursäkta dig för att du inte får den Kärlek du törstar efter är mitt tips att ge av det du är, nämligen – Kärlek

och du kommer finna dig själv i ett universum överflödande av det du givit eftersom att ge är att få.

 

Älska, älska och åter älska och ditt liv kommer inte ha varit förgäves.

 

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”480px” height=”” background_color=”#d9f9fd” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]” Divine Essence recognize itself in Silent Awarness where no division is possible. Pure Love and Light, unconditional and unlimited. You as this are the answer ” Bengt Fridstråle[/dropshadowbox]

Kärleken går inte att stoppa!

Om du inte är övertygad om det så se denna korta filmsnutt om Kärlekens inverkan på några kids.

 

 

Lämna gärna dina kommentarer om Kärlekens inverkan i ditt liv eller dina erfarenheter av Kärlek här nedan.

Känn dig fri att dela Kärlek med andra genom att dela denna Kärlekspost med dina vänner!!!

Tack för ditt deltagande!

Kärlek!

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!