Frihet – vad är frihet?

Vad är frihet?

Vad är frihet för dig?

Vad känner du är Sann frihet?

Om du kände dig fri att vara och göra det du älskar att vara och göra, hur skulle ditt liv se ut då?

Om du kände dig fri från alla hämmande och begränsande tankar om vad du kan åstadkomma med ditt liv, vad skulle hända då?

Många väljer att inte se vår naturliga frihet. Den tycks vara alltför skrämmande.

För om jag är fri då är det ju upp till mig att ta ansvar för den friheten eller hur?

Detta kan tyckas skrämmande för då finns det ju ingen annan än mig själv att hålla ansvarig när saker och ting inte går som jag vill eller hur?

Nu säger jag dig, det handlar inte om dig eller ditt liv. Vi är  alla bara brickor i spelet här men mycket viktiga sådana. För utan alla brickor skapas inget fulländat pussel. För utan din fasett av livets tillvaro skulle något saknas. Livet i sig självt är!  Fullkomligt! Men samtidigt – livet behöver dig och mig för att uttrycka sig självt, uppleva sig självt i all sin skönhet och strålglans här såsom detta.

Problemet är att vi ibland misstar oss själva för att vara dessa brickor, endast. Att vi är begränsade till vår kropp och vad den klarar av. Kroppen utgör ditt instrument, ditt tempel med vilken du kan skapa disharmoni eller ljuv musik. Den är ett kommunikationsmedel och vägledd av hjärtat och din inre helighet så skapar du mer av det du redan är.

Kärlek, Medvetenhet, Klarhet och Frid!

För hela världen!

Låt oss tillsammans vara, utstråla och uppleva detta! Utan tolkningar eller koncept om det vi upplever.

Bortom begränsad varseblivning! Bortom separerad jag identitet!

Välkommen in i No Man´s land!

Welcome to Infinity land!

 

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!