För någon är du hela världen!

Att vara och finnas där för någon

Har du insett att för någon kan du vara hela världen just idag, åtminstone för ett ögonblick!

åt det vi har och en möjlighet att bidra till någon annan människas glädje.

Får jag fråga dig följande:
Vem har du glatt med din närvaro idag?

OCH
Vem har glatt dig?

För egen del har jag medverkat till en klient som jag coachar och min son’s glädje för en stund idag!

Det enda vi egentligen behöver göra är att vara oss själva, vara i kontakt med det som är sant och genuint i oss själva vilket inte är ett görande utan mer ett varande.

Sen kan vi alltid välja att se ljuset i vår medmänniska oavsett vilka problem, besvikelser och begränsande berättelser som en människa vill förmedla till dig. Att se bortom allt detta in till kärnan, själva essensen i varje människa som är hel, ren och oändligt mycket större än alla våra önskningar, drömmar och berättelser.

Lycka till!

Din närvaro och insats är betydelsefull!

Kärlek & Frid till dig kära medvandrare på detta jordklot!

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!