Följ ditt hjärta

 

 

  • Det är aldrig för sent att börja följa ditt hjärta

Det finns så många människor som bär på så många ouppfyllda drömmar. De största drömmarna vi bär på handlar inte bara om oss själva. Med andra ord det handlar inte bara om vad jag själv kan få ut av det jag gör, för enbart min egen vinning utan också vad andra får ut av det jag är och gör genom att dela med mig av mina talanger och min gåva.

Att dela vår inneboende gåva med världen är att se hela världen som en del av dig själv.

Ja att det i själva verket inte finns någon annan än Självet manifesterat i och genom alla.

När du delar med dig och ger till andra ger du ytterst av dig själv till dig Själv i form av dig och andra. Häri ligger den största tillfredsställelsen.

Denne man Andy Mackie gick över  till andra sidan vid en ålder av 73. Han hade under flera år efter ett flertal hjärtattacker blivit ordinerad och tagit en mängd mediciner som kostade honom stora summor pengar. Han beslöt sig sist för att skippa medicinerna och istället lägga pengarna på bland annat munspel och lära barn att spela såväl munspel som andra instrument.

På detta sätt höll han sig frisk och kry under många år därefter. Genom detta och med stor livsenergi förmedlade han också en positiv, varm och glädjefylld attityd vilket inverkade på barns öppenhet av att vilja prova och lära sig spela olika instrument. Hans inverkan på barn blev stor och den kommer efterleva honom långt efter hans död genom många av dessa barns nu odlade kärlek till musik och av att de själva lärt sig spela ett instrument med inspiration och vägledning från honom.

 

Dela gärna dina tankar om denna post här nedan.

Vad är din innersta dröm?

Hur kan du just idag ta ett första steg som leder dig närmare den visionen utifrån ett öppet sinne och hjärta?

Kontakta mig gärna om du vill ha hjälp med att våga följa ditt hjärta och förverkliga din högsta vision.

Läs mer här:

Presence of Peace livscoaching

Lycka till!

 

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!