En broder – Radhanath Swami

Radhanath-Swami

 

Idag fick jag meddelande i mitt mail om att en viss Radhanath Swami har börjat följa mig på twitter.

Denne man Radanath Swami har när detta skrivs mer än 200 ggr fler följare på sin twitter än vad jag har följare på min. Twitter är inget jag lägger någon större uppmärksamhet vid men det kan vara ett användbart socialt verktyg m.m. om man vill. Det är med ödmjukhet och djup tacksamhet men också stor förundran som jag undrar vad som fick honom att börja följa mig, här?

Radanath Swami verkar vara en väl bevandrad Swami och han känns för mig som en broder. När jag gick ut på hans hemsida för att kolla upp vem han var så loggade jag direkt in till ett youtubeklipp med honom där han håller ett tal till Brittiska parlamentet.

On Tuesday, October 11, 2011, Radhanath Swami addressed Members of Parliament and Ministers, together with the interfaith community. James Clappison MP, Richard Harrington MP and Matthew Offord MP invited him to speak about the application of spirituality to the themes underlying the Government’s Big Society (an important current policy of the British Government).

När jag började se denna film där han börjar sjunga på sanskrit så började en mängd tårar rinna nerför mina kinder då jag blev så berörd av hans sång, framtoning och närvaro.

När jag sedan fick höra honom tala samt en massa andra tecken så förstod jag varför….

Jag kan inte nog rekommendera alla som läser detta och känner sig mottagliga för att lyssna och ta emot ca: 1 timme och 12 minuters tal.

Ni kommer inte att bli besvikna! Tvärtom…. Berikade till kropp och själ..

Han har också skrivit en bok om sin livsresa “so far” i The Journey Home, en biografi över hans liv. Den tänker jag läsa!

Han har också träffat på och mött några av vår nuvarande tids kända personligheter.

Se här:  Radhanath Swami med kända personligheter

Nog sagt, se filmen här:

 

Skriv gärna in dina kommentarer här nedan om hur du upplevde talet med Radanath Swami om du vill.

 

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!