Du är Fri – Använd dina vingar

Vi är alltid fria att vara oss själva

Ibland kanske vi inbillar oss och fantiserar att vi inte har någon frihet, att vi är svaga, maktlösa och inte kan påverka vår situation, alternativt vår egen upplevelse av situationen.

Men det är ju inte riktigt sant. Nämligen aldrig sant!

Men många vill ju gärna tro det eftersom det då är så mycket enklare att skylla på allt annat i världen som politiken, ekonomin, partnern, arbetet, arbetskamraterna, chefen o.s.v för att jag inte har det så bra som jag önskar.

Du har säkert hört uttrycket – det är inte hur jag har det utan hur jag tar det som är det viktiga.

Ja absolut är det så att vår inställning till oss själva, andra och livet avgör vår livsupplevelse.

Så vilken livsupplevelse önskar du uppleva?

Hur skulle livet vara om du såg på det utan dömanden, analyseranden och jämförelser?

Inte ens att etikettera saker och ting!

Bara uppleva livet, världen, nuet precis som det är.

Prova, lek med denna medvetenhet. Låt den ta plats i dig och se vad som händer.

Det innebär naturligtvis att du inte kan göra saker eller skrida till handling.

Kom ihåg att har du gått i en viss miljö allt för länge där du inte blir uppskattad för den du är, alternativt inte trivs så kan du alltid lämna den.

Men innan du lämnar – börja älska dig själv precis som du är, annars har du snart mer av samma sak i ditt liv som du flydde ifrån alternativt lämnade i omedvetenhet om vad som skapat situationen från början.

Kom ihåg att din natur essentiellt alltid är fri oavsett livsomständigheter.

Vila här i denna frihet, denna stillhet, denna tystnad ur vilken av livskraft och livsglädje strömmar oavbrutet in i varje öppen själ som är redo, öppen och villig att ta emot.

Du är redan FRI

Upptäck detta!

Lev denna Frihet från Hjärtat ögonblick för ögonblick….

 

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!