Donationer

Vi är tacksamma för alla bidrag!

 

  • Vår verksamhet är avsedd att stödja varje människa som upplever smärta och lidande oavsett hur detta lidande tar sig uttryck och upplevs.
  • Vår verksamhet finns till för de med en djup inneboende längtan efter ett enklare liv i närvaro,  som vill vakna upp till den direkta medvetenheten om vår Sanna Natur och uppleva en varaktig bestående Frid, ett avspänt liv med en alert vaksamhet, medvetenhet och närvaro i nuet.
  • Vid våra arrangemang kan vi  behöva praktisk assistans och hjälp som t.ex.  vid våra Retreater och Peace & Ligth Gatherings m.m. även på din ort.
  • Alla insatser och frivilliga donationer av tid, resurser och pengar mottages tacksamt för de tjänster, produkter och verksamheten i övrigt som vi erbjuder.
  • Din insats i form av uttryckt uppskattning för detta arbete i form av pengar kan du göra här nedan.

 

När du bokar upp för några av våra tjänster som till exempel en session, en retreat, Peace & Light Gathering m.m eller någon annan tjänst/produkt och som du vill donera för på förhand alternativt i efterskott så kan du använda donationsknappen här nedan för att göra din donation.

Kom ihåg att Ditt bidrag hjälper oss att kunna erbjuda våra tjänster och produkter till många fler människor som vill leva livet fullt ut och uppleva en Strålande Närvaro av Frid så din insats är verkligen betydelsefull.

 

Hjärtligt varmt tack för ditt bidrag.

Bengt Fridstråle

PayPal har utvecklats från grunden till att vara ett av de säkraste sätten att skicka pengar online i hela världen. Det är lätt att registrera sig för ett PayPal-konto, det tar bara några minuter. Ett paypalkonto är ett konto som du kopplar till ditt kreditkort. När du har registrerat dig kan du skicka dina betalningar på några minuter. Om du inte vill skapa ett paypalkonto så kan du använda ditt kreditkort som t.ex. Mastercard eller Visa vilket också går utmärkt.

Paypalverified2