Decemberretreat på Sund den 14-16/12 2012

Snöhare som kraschlandat!

Snöhare som kraschlandat!

Helgen är över och vi har avslutat vår helgretreat där jag och Jaana hade förmånen att få erbjuda våra gäster ett fullspäckat och ändå luftigt retreatprogram med inslag av allt ifrån olika meditationer, tystnad, frigörande dans, transformationsmåleri, ljudresor med didgeridoo, parövningar, delande och härliga promenader i vår underbara närliggande natur bland mycket annat.

Dessutom fick vi även fick tillfälle till några lekfulla inslag då vinterns vädergudar var med oss och förärade oss med massor av snö.

Snöpulsning, snöänglar, snögubbe, snöhare, snöbollslykta var därför några av de spontana aktivteter och inslag vi också hann med förutom alla annan B-tid.

B-tid = Being time!!!

B-tid med härligt avslappnat umgänge kring frukostar, middagar, fikor samt några brasor i den öppna spisen.

Djup tacksamhet fyller mitt hjärta för alla som gjorde denna retreat möjlig.

 

Några utlåtanden från denna retreat:

”Tack kära Bengt o Jaana!

Vilket lugnt och varmt välkomnande hem ni har erbjudit. Känt mig som hemma. Lyckats hitta mitt inre lugn i meditationerna med er. Tack för er värme o visdom.”

Stor varm decemberkram Sarah

 

”Tack!

Det här behövde verkligen jag. Ni har öppnat upp en helt ny värld för mig. Tack för ert varma välkomnande och ert kärleksfulla hem”

Må väl & Kram på er Marija

 

Nästa retreat sker i slutet av detta år, 2012 den 28/12-1/1.

Vill du veta mer läs här:

www.radiantblissandpeace.com/arrangemang

eller hör av dig till:

info@radiantblissandpeace.com

Varmt välkommen att höra av dig!

Bengt Fridstråle

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!