Bloggning med Bengt Fridstråle

BengtFmimA

Bengt Fridstråle

Denna sajt  innehåller min blogg – Närvaro Blogg. Här bloggar jag om mig, min verksamhet och livet i stort. Jag har inga ambitioner på att skriva varje dag eller en viss mängd. Jag kommer skriva när jag känner mig inspirerad och lusten finns.

Några av de områden och ämnen som jag bloggar om på denna sajt är:

 • Närvaro
 • Frid
 • Meditation
 • Mindfullness
 • Retreat
 • Leva i nuet
 • Stillhet
 • Tystnad
 • Avslappning
 • Avspänning
 • Kärlek
 • Frihet
 • Glädje
 • Lycka
 • Lycksalighet
 • Helande
 • Andlighet
 • Andlig vägledning
 • Andlig utveckling
 • Inre vägledning
 • Coaching
 • Själavård
 • Andligt uppvaknande
 • Bara vara
 • Medvetenhet
 • Rent medvetande
 • Kristusmedvetande
 • Gud
 • Mystik
 • Hälsa
 • Helhet
 • Beingness
 • Silent Beingness
 • En kurs i mirakler – EKIM/ACIM
 • och mycket annat.

 

Tack för att du tittar in, läs och inspireras!

Vill du läsa om något speciellt som du upplever ett problem med eller något du vill inspireras av, veta mer om?

Välkommen med tips!

Skicka ett mail till: info@radiantblissandpeace.com

Hjärtekram

Bengt Fridstråle

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!