Att höra Gud’s röst

Vad innebär det att höra Gud’s röst?

Att höra Gud’s röst är att alltid vara förvissad om att en Gudomlig Närvaro finns tillgänglig i varje ögonblick som vägleder oss varsamt till den direkta upplevelsen av Kärlek, Ljus och Frid oberoende av yttre omständigheter.

När vi blir stilla och lyssnar in till tystnaden kan Gud’s röst upplevas som en varsam, varm smekning som fyller dig helt med denna upplevelse av Villkorlös Kärlek, ljus och Frid.

Vad händer när vi hör Gud’s röst?

Vi kan tillåta oss att slappna av än mer och varsamt och Kärleksfullt låta oss vägledas till djupare Inre Frid och Kärleksfullt vara tillgängliga för Gudomlig Inspiration i nuet.

När du befinner dig i en situation i livet och du inte vet vad du ska göra så ställ dig denna fråga:

– Vad skulle Kärleken välja nu?

Varianter

– Hur vill Kärleken uttrycka sig nu?

– Om jag just nu kommer till uttryck från känslan av Inre Frid alternativt Kärlek hur skulle det se ut?

I bland kan du få en hint om vad du bör göra eller ibland av att inte göra någonting alls utan bara vara. ”Rösten för Gud, Gud’s röst”  behöver inte vara en röst, det kan vara en svag viskning, en inre känsla/visshet/klarhet som frambringar tillit. Den kan också komma i överhörning av ett samtal, i en sång/musik, på tv/radio, i en bild/vision, i en text som ett direkt svar på din fråga. Svaret kan komma direkt eller i nära anslutning till din fråga. Ofta kan vi få svar när vi slappnar av.

Lycka till med att lyssna in och följa din inre visa vägledning!

Vad har du för erfarenheter av att lyssna på din inre vägledning?

Berätta gärna här nedan i kommentarsfältet. Tack för att du delar med dig av din erfarenhet.

 

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!