Arrangemang

OBS! För närvarande har vi inga arrangemang inplanerade. 

Återkom gärna hit till sidan!

Radiant Bliss and Peace – Våra Retreater, när du vill uppleva:

  • Närvaro av Frid
  • Klar Medvetenhet
  • Lugn och Ro
  • Tystnad
  • Inspiration
  • Kärlek, Glädje och Lycksalighet helt utan anledning

Silent Retreat 

Under våra Silent Retreats går vi tillsammmans in i en retreat och delar bland annat tystnad och olika meditationer. Våra retreater är till för dig som söker efter NärvaroTystnad, Stillhet och Frid, att komma närmare dig själv och få en djupare tillgång till och lyssna till din inre visa vägledning. En retreat som syftar till att få dig att våga välkomna Tystnaden och vila i dig själv. Vi använder oss av  olika meditationer, mindfullness och andra stress befriande övningar för att du ska kunna slappna av mer, förbli vaken, alert och medveten samt finna och smälta samman den Gudomliga Närvaron i djupet av dig själv. 

Vi vistas såväl inne som utomhus. På samtliga våra retreater brukar vi genomföra en del promenader med olika inslag ute i naturen. Vi har också några cyklar och en kanot att nyttja för den som känner för det. Yoga/Qigong och ibland mjuk frigörande dans är också inslag på dessa retreater. Du kommer finna livskraften, din inre vägledning och med inspiration och Kärleksfull tillivåga följa densamma.

Våra Retreater arrangeras på donationsbasis och du ger vad du känner dig vägledd till att ge från ditt hjärta. Vi anger dock en rekommenderad donationsnivå då det efterfrågats av vissa gäster. Vi tillämpar också Seva/Karma Yoga kring våra måltider där våra deltagare hjälper till kring dessa. Alla är välkomna men vi har dock begränsat med platser till våra retreater på Sund för dessa små intima retreater som uppskattats av många så först till kvarn gäller.

Några av de retreater vi arrangerar:

Retreat – A day in Silence

Silent Retreat

Transformationsretreat

Retreaterna leds av Bengt Fridstråle

Finns det önskemål om att arrangera en retreat på din ort/utomlands, längd med mera kontakta oss gärna med din förfrågan.

Vad är en Retreat
Peace & Light Gathering -Se inplanerade datum ovan

Peace & Light Gatherings leds av Bengt Fridstråle För mer information om våra Peace & Light Gatherings som är en form av Satsang gå in här:

Peace & Light Gathering

Peace & Light Gatherings med Bengt Fridstråle arrangeras alltid helt gratis. Alla är välkomna men vi har begränsat med plats så först till kvarn gäller. Möjlighet till övernattning finns på vandrarhemmet alternativt hos oss för de som kommer långväga ifrån. För detta ger du en tacksamhetsdonation för kost/logi. Vid Peace & Light Gathering så finns det möjlighet till övernattning hos antingen oss i retreatflygeln eller på vandrarhemmet. OBS! Begränsat antal platser i vår flygel.

Det är inte schemalagt mer än max ca: 3-6 månader fram i tiden på Åtorp p.g.a.möjligheten att spontant kunna agera på olika inbjudningar från andra håll i landet alternativt utomlands. Det går utmärkt att höra av sig till oss på mail eller telefon om du vill höra dig för om möjligheter att genomföra antingen en Retreat eller en Peace & Light Gathering (Satsang) hos dig på din ort, i din/er lokal/center i samarbete med er.

Bengt Fridstråle är öppen för inbjudningar att genomföra Retreater samt Peace & Light Gatherings i Sverige eller utomlands där det finns ett starkt kall efter upplevelsen av Stillhet och Frid och till vilka han också känner sig vägledd att komma. Arrangören står för rese- och uppehållskostnader som kost/logi.

Om du hellre önskar komma ut till Sund i Åtorp på egen hand, eller med en partner eller en liten grupp för kortare retreater på en eller ett antal dagar så kontakta oss för ev. möjligheter till det. Även här helt på donationsbasis. Läs också mer från våra tidigare deltagares upplevelser hos oss som finns längst ned på denna sida.

Peace & Light Gatherings – Helt gratis för samtliga deltagare

Meditationskvällar och Ljudresa med bland annat digeridoo – rekommenderad gåva/donation 150-250:-/tillfälle

För eventuella frågor och anmälan till våra olika arrangemang hör av dig till

Bengt Fridstråle mail: info@radiantblissandpeace.com alternativt Tel: 0586-730307 eller mob. 070-588 9537

Sund Åtorp 023

 Sund Retreat Peace House

Här kan du läsa vad våra tidigare retreatdeltagare och övriga kunder/klienter har att säga om våra arrangemang och annat jag/vi erbjuder!

Vad våra deltagare säger

Varmt välkommen!

För mer information och anmälan:

Skicka mail till:  info@radiantblissandpeace.com eller kontakta oss på Tel: 0586-730307 eller Bengt Fridstråle 070-5889537 Om intressen finns av något av ovanstående på din ort så hör av dig till oss på info@radiantblissandpeace.com Varmt välkomna! Bengt Fridstråle4 Bengt Fridstråle