2

Ansträngningslös manifestation

När allt sökande och alla ambitioner upphört som ett resultat av att du släppt taget om dem levererar universum enligt din innersta intention.

Men nu helt fullkomligt, ansträngningslöst och mirakulöst!!!

Ditt fullkomligt öppna Sinne blir åkermarken i vilken skörden blir maximal.

Du inser också att det som ges dig redan är dig givet och att alla yttre symboler är den perfekta reflektionen av din fullkomlighet som är Ren Medvetenhet, Kärlek och Frid.

Din Sanna natur!

Bengt Fridstråle
 

Bloggen drivs av Bengt Fridstråle - Retreatledare, Livscoach, Samtalsterapeut i Psykosyntes, Andlig Vägledare och Mystiker vars glädje är att dela med sig av det han funnit till den som längtar efter att vila i sig själv - precis som det du verkligen ÄR. Det finns inget som glädjer honom mer än att få se tindrande ögon av sant igenkännande av denna Sanning, att dela denna Kärlek, Lycksalighet och Frid. Bengt erbjuder Retreater, Satsangs, Coaching, Beingness sessioner m.m. Varmt välkommen att höra av dig!

Ann-Charlotte Stewart - 20 november, 2011

Vad fint du har uttryckt detta, Bengt. Jag satt och funderade på hur man översätter ordet “effortless” till svenska och det var så jag hittade dig och dessa vackra och sanna rader. Stor och tacksam kram 🙂

Bengt Fridstråle - 20 november, 2011

Tack Ann-Charlotte för din varma respons. Tacksam och varm kram för den! Må du ha ett underbart och ansträngningslöst nu kära du… 🙂

Comments are closed